MOBİL AÇIK DÜNYA OYUNLARI

Gangstar Vegas





Gangstar Vegas
Android ve ios için hazırlanan en başarılı açık dünya oyunlarından biri olanGangstar Vegas'da bütün iltişamı sizleri bekleyen Günahlar Şehri'ne uzanan tehlikeli yolculuğa çıkın. Vegas'da geçen yapımda dilediğinizi yapabileceğiniz gibi size verilen görevleri de yerine getirmeniz gerekiyor. Serinin önceki oyunlarına göre 9 kat büyütülen haritasının yanında Havok fizik motoru ile daha üst düzey efektler sunuluyor.
Kendinize ait bir çeteyi oluşturabilir ve Vegas'ı ele geçirmek için etkileyici bir savaşın içine girebilirsiniz. Ayrıca bağımlılık yaratan kumarhane oyunlarını da oynama imkanınız bulunuyor. Canavar kamyonetler, arabalar, jetler ve daha fazlası araçın yer aldığı Gangstar Vegas'da güçlü silahları da kullanabilirsiniz. Harika oyun müzikleri ile de öne çıkan bir yapım.

Grand Theft Auto: San Andreas



Grand Theft Auto: San Andreas
Rockstar Games'in mobil platforma getirdiği efsane oyunlardan biri olanGrand Theft Auto: San Andreas'da dilediğinizi yapabilirsiniz. Las Santos, San Fierro ve Las Venturas olmak üzere 3 farklı büyük şehri kapsayan oldukça büyük haritaya sahip bu açık dünya oyununda geliştirilmiş görseller tercih edilmiş.
Zengin renk paleti, geliştirilmiş modellemeriyle dikkat çeken San Andreas, kablosuz veya USB üzerinden bağlanan oyun kumandaları ile de oynanayabiliyor. Özelleştirilebilir kontrolleri ile de daha başarılı bir oyun performansı sunuyor. CJ'in ailesini kurtarmak ve sokakları kontrol altına almak için eğlence dolu bir yolculuğa çıkın.

Modern Combat 5: Blackout

Modern Combat 5: Blackout
Android'in en başarılı FPS oyun serilerinden biri olan Modern Combat'ın şu ana kadar yayınlanmış en yeni oyunu olan Modern Combat 5, üst düzey grafikleri ve oyun performansı ile sizleri bekliyor. Tek ve çok oyunculu modlarda yer alan 4 farklı kişiselleştirilebilir sınıfın bulunduğu yapımda, destansı çarpışmalara girecek ve dünyanın her köşesinden katılan binlerce oyuncu ile konuşabilirsiniz. Düzenlenen etkinliklerde müthiş ödüller kazanma imkanı da bulunuyor.
SEABEARD:


URBAN CRİME:


Yorumlar